1403/5/10 چهارشنبه خلاصه استانداردهای کمیته ملی تدوین استاندارد صنایع غذایی

 
ردیف موضوع شماره استاندارد استان فایل
1 بستنی 2450 اردبیل کلیک کنید
2 شکر 69 اردبیل کلیک کنید
3 قند 3680 اردبیل کلیک کنید
4 جو و جو دو سر پوست کنده 2524 سمنان کلیک کنید
5 آب پرتقال تغلیظ شده 4083 خراسان جنوبی کلیک کنید
6 عناب خشک 3750 خراسان جنوبی کلیک کنید
7 غلات و فرآورده های آن 104 خراسان جنوبی کلیک کنید
8 کره پاستوریزه 162 کرمانشاه کلیک کنید
9 کره گیاهی 143 کرمانشاه کلیک کنید
10 زیتون پرورده 8692 گلستان کلیک کنید
11 سوسیس و کالباس 2303 البرز کلیک کنید
12 غذای حلال 12000 فارس کلیک کنید
13 عرقیات گیاهی 10077 فارس کلیک کنید
14 کنسرو نخود سبز 118 فارس کلیک کنید
15 سس مایونز 2454 سیستان و بلوچستان کلیک کنید
16 کشمش 17 خراسان رضوی کلیک کنید
17 زرشک 3337 خراسان رضوی کلیک کنید
18 ادویه و چاشنی-تمر هندی 2278 هرمزگان کلیک کنید