×
1403/5/10 چهارشنبه
خلاصه استانداردهای کمیته ملی تدوین استاندارد صنایع غذایی
ردیف
موضوع
شماره استاندارد
استان
فایل
1
بستنی
2450
اردبیل
کلیک کنید
2
شکر
69
اردبیل
کلیک کنید
3
قند
3680
اردبیل
کلیک کنید
4
جو و جو دو سر پوست کنده
2524
سمنان
کلیک کنید
5
آب پرتقال تغلیظ شده
4083
خراسان جنوبی
کلیک کنید
6
عناب خشک
3750
خراسان جنوبی
کلیک کنید
7
غلات و فرآورده های آن
104
خراسان جنوبی
کلیک کنید
8
کره پاستوریزه
162
کرمانشاه
کلیک کنید
9
کره گیاهی
143
کرمانشاه
کلیک کنید
10
زیتون پرورده
8692
گلستان
کلیک کنید
11
سوسیس و کالباس
2303
البرز
کلیک کنید
12
غذای حلال
12000
فارس
کلیک کنید
13
عرقیات گیاهی
10077
فارس
کلیک کنید
14
کنسرو نخود سبز
118
فارس
کلیک کنید
15
سس مایونز
2454
سیستان و بلوچستان
کلیک کنید
16
کشمش
17
خراسان رضوی
کلیک کنید
17
زرشک
3337
خراسان رضوی
کلیک کنید
18
ادویه و چاشنی-تمر هندی
2278
هرمزگان
کلیک کنید
خانه
|
بازگشت
|
حريم خصوصي كاربران
|
اجرا با :
پورتال سازمانی
سیگما
Guest (insoguest)